om ni skulle se mig där jag helst aldrig är, då är det nog bara jag

Vet ni hur jobbigt det är att läsa 96 blogginlägg? Det är så jobbigt att man inte orkar.

Idag har jag spelat zelda med min lillebror typ halva dagen. Fett skönt med en söndag utan plugg. Eller.. allt är relativt.

(om 6 dagar är jag i new york)


Dagens i-landsproblem:

Varför timar aldrig sl-bussar/tåg ens behov? Jag vill inte vara för tidig eller för sen.
I want to be just on time.

kom om ni kan, kom om ni vill

Idag har varit en härlig solfylld dag. Och jag har bytt mina skor så jag är glad! Jag har gjort en tredjedel av mina läxor, så det är inte bra, men ändå. Jag orkar inte, och det är helt okej!

Det känns som att det är onsdag imorgon, men det är ju faktiskt torsdag. Vilket gör det ännu bättre!

Jag har en ny crush.. Florence Valentin är ett band/artist (vet inte vad än) som låter väldigt mkt som håkan hellström, men är riktigt bra ändå. Så dem ringer just nu i mina öron. Lyssna!


All Star

Jag köpte ett par converse förresten i helgen.. Och, haha, det är ju lite komiskt hur det kmr sig att jag aldrig får rätt skor.. Bara för att inleda, förra veckan köpte jag mina skor jag verkligen vill ha men dom visade ju sig vara olika höga....... Så jag lämna tillbaka dom.
Nu när jag köpte dessa simpla vita converse, visar det ju sig nu när jag har kollat på dom lite att dom är.. gjorda i två olika fabriker i två olika land! Dingdingding, grattis anna. Så dom ser ju liksom olika ut. Inget man ser direkt, men det är irriterande. De röda linjerna som går runt sulorna är olika röda och gummigrejen längst fram på tåna ser olika ut. Och juste dom är olika breda.. :p så det är bara att bära av till staden och byta dem..

1.  2.  3. 
1. Olika fabriker/länder 2. olika breda 3. nej det är inte ljusets fel.. haha

jag (perfektionisten) med min tur

du har din egen väg att gå, skit samma vilket håll, det kanske blir en liten omväg men vad spelar sånt för roll

Nu är jag klart med hälften av spanskan (a). Jag är bra på att uppskatta tider måste jag säga.
Men jag vill ut i solen och njuta av den nu när den är här, men det blåser så mycket! :O


förra våren i solen utanför mitt stora fönster..

lalala

Min hals gör ont. Och här hemma sitter jag, efter endast en engelska lektion imorse, och verkligen försöker pressa mig till att göra klart spanskan som jag lovat mig själv att göra klart idag. Fast jag har ju nästan 12 timmar på mig tills dagen är slut.. Men jag ska fanimej vara klar till två i alla fall.. Eller, haha, för att vara realistisk, klockan tre.

(11 dagar till new york)


my friend


Förloraren får tusen åter, det är så man tröstar den som gråter

Jag är så trött. Det är typ sjukt. Jag har inte gjort någoning ansträngande idag. Inte igår heller. Men jag är så trött att jag vill stupa.
Men jag ska titta på band of brothers. Det är en serie jag var "besatt" av i nian tror jag det var.. Anyways, det skall göras nu för jag har gjort matteläxan. (:

(imorgon 12 dagar till new york)


I have weired friends..

laaaaaaaaa

Nu skiter jag i detta. Det här musikprovet jag har försökt plugga till idag är bara bullshit. Inget stämmer ju i det där häftet! Jag blir galen.
Så nu räcker det.

Jag vill kunna sova på en gång. Så jag ska försöka släcka innan.. halv 12 i alla fall. Det är en bra början. Måste få sömn..

Förresten ska jag resa världen runt efter studenten. hehe



imorgon är det 15 dagar till new york.. WOHOOO

You talkin' to me?

Idag har jag haft studiedag och det har varit skönt. Sovit, klippt mig, pluggat hos vendela, varit i vilmas nya lägenhet. Mycket bra.

Däremot är jag jävligt irriterad för tillfället. Igår skulle det varit vårbal i skolan med den blev inställd för att för få köpte biljetter. Nu var det tydligen så att de var färre från nv som hade köpt biljetter. Så går dom från festkomitéen runt och säger "nu får ni nördar dra ur tummen ur röven och visa vad ni går för." vem fan har rätt att säga så? Jävla sammare som tror att dom är så jävla mkt bättre. Jag, går natur natur och är för i helvete ingen nörd. Om dom kallar "oss" för nördar, så ska dom bli kallade.. brats som tror dom äger skolan. Äckliga är ordet.

behövde avreagera mig.

på teven säger dom att kärlek finns runt omkring oss


thailand 2006

if I never learn, then what is it all good for?

nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej.


jag vill inte mer.

if you love me, won't you let me know

Idag har jag inte gjort någonting. Det har varit skönt, men ändå är det ångest att inte ens ha varit utanför dörren..

Jag håller i alla fall på att kolla på gamla bilder. Om jag inte nämnt det innan har jag stört mkt bilder på datorn, ca. 11 000.. Så gillar jag att kolla på dem ibland och minnas. Ikväll har jag kollat på gamla semesterbilder och nu kollar jag på klassresebilder från sexan. Haha det är sjukt roligt, alla är så små och man har ett minne till i princip varenda bild..


igår konstaterade vi att denna klass var jävligt bra faktiskt (våren 05)

lita på mig, testa det

Idag har jag haft en ganska bra dag faktiskt. Varit i skolan, det har varit chill (förutom att jag gjorde grovaste flygningen i trapphuset idag.. mitt knä är aningen svullet..), sen drog jag hem (gjorde läxor!!) och kollade topmodel. sen drog jag till södra latin där min kära vän vilma hade dansuppvisning. det va så jävla coolt, dom va så himla duktiga! Jag önskar jag också gjorde sånt där kul på skoltid, eller åtminstone kunde dansa..

Sedan jag kom hem har jag kollat grejer att göra i new york (åker om 22 dagar imorgon!). det listan är inte kort längre.. men jag har ju en vecka på mig att kolla allt! I london flängde jag ju med pappa över hela staden i vad va det tre fyra dagar? då hann vi väldigt mkt.

jag längtaaaaar


jag har tänkt mycket på london idag.. dit ska jag igen någon gång.
här är lilla jag i camden lock (det irriterande med denna bild är den vita påsen. som jag en timme efter denna bild togs, tappade..)

tengo una prueba mañana (rubriktorka)

Idag har jag haft studiedag och det har varit skönt, men det känns mest som att jag befinner mig i ett ingenmansland. Det händer för mycket, men ändå inte.

Idag har jag i alla fall tränat, pluggat ytterst lite (=borde pluggat mer) och spelat flöjt som alla andra onsdagar. En väldigt seg dag med andra ord.
Just nu försöker jag göra klart ett svenska inlämningsarbete. något säger mig att jag kommer faila rätt hårt, men man vet ju aldrig. kanske kanske har jag lite tur.

jag ska i alla fall gå och läsa klart låt den rätte komma in när jag går och lägger mig. har 15 sidor kvar och jag förstår inte hur jag har tagit mig igenom den boken. det är jävligt bra, men den är minst lika äcklig..

(jag kom just på att jag inte har lyssnat på musik idag.. det är nästan lite skumt :O )


jag vill åka utomlands och sola och bada.. (grekland 07)

i'm always satisfied with the best.

i fredags såg jag slumdog millionare. gå och se den, den är sjukt bra måste jag säga.
igår var jag med min kusin hela dagen och hon sov över till idag. vi var på cosmonova, gick runt där på museet, bakade och spelade spel. vi hade jättekul, för hon är rätt knäpp lilla tove..

nu borde jag börja plugga spanska, men det är tråkigt.



mini

du såg exakt lika påkommen ut som du var

Idag har det varit konstigaste och segaste dagen på väldigt, väldigt länge. Och jag vet fortfarande inte vad jag ska välja till individuella valen, igen.

Jag har i alla fall träffat mina älskade vänner emma och frida idag. Det var riktigt mys.

Imorgon är det fredag. Det är nice.


sommaren 08 någon gång, haha

ingen annan kommer in, hjärtat gör mig blind

Idag har inte varit en bra dag. Jag blev kallad igår till studierektorn och tydligen har mina individuella val krockat. jag ville dö. Om någon kommer ihåg det så hatade jag att göra valen, och när jag var klar vart jag riktigt nöjd. och nu får jag inte mina kurser! Eller jag får inte en kurs. Men det menas med att jag måste välja en ny kurs. Och vad finns kvar då? Jo alla äckliga ekonomikurser, spanska steg 4 (jag orkar inte spanskaaaaa), instrument och sång och sist men inte minst hälsopedagogik. VARFÖR HÄNDER SÅNT HÄR MIG?! ååååh jag är så frustrerad!

Jag gott gjorde i alla fall det dåliga beskedet, och att jag fick tillbaka mitt kemiprov som jag visste redan var åt helvete. Men jag fick vg- så det var ju en överraskning där.

Jag belönade mig i alla fall med ett par vinröda chinos, en t-shirt och en fin vårjacka! Dom två första va på rea så det va skitbra. Och jackan la jag först undan, men sen kom impulsheten upp i huvudet och jag köpte den bara. Och jag är så nöjd (a)
(bara lite intressant kuriosa; äger jag nu 12 ytterplagg, inräknat jackor av olika slag + väst)
ja jag behövde jackan.

Nu ska jag sova.


hela världen är så underbar, bara man får ett svar

Jag har haft Markus Krunegård på hjärnan de senaste 10 dagarna.. Låten går inte ur hjärnan! What to do..

Jag drog ut sladden igår förresten, men inte blev jag klar..
Och så hade jag matteprov idag. Men det är en annan historia.

Jag har spenderat kvällen hos kajsa. vilma och madde var också där. Vi hade vår sista kväll hos kajsa under normala tillstånd, eftersom vilma flyttar till fridhemsplan på torsdag.. Vilket är både kul och tråkigt!
Vi kollade i alla fall på skins. Kajsa och madde har varit besatta sedan jullovet, och jag och vilma är väl påväg dit med antar jag. Helt fucked up.. men det är bra!
Någon mer som kollar på serien, och kanske ogillar tony lika mkt som jag?


tillbaka till samtiden

Hallå där igen. Jag har tagit lite time off. Har ju varit lov och hela faderuttan. Jag var i sälen med vänner. Det var naaajs. Läget är väl rätt stabilt, jag sitter här och försöker tvinga mig själv att göra klart lyrik-uppgift i svenskan som jag lovat mig själv att göra idag. Borde dra ut internetsladden.. Borde..

Jag är i alla fall trots allt väldigt väldigt glad idag. Min käraste, käraste vän ska flytta hem till sverige efter fyra år i tyskland! Jag kan fan inte tro det. Men jag är så glad!


   
bilder från sälen


i sommar, då jävlar.

RSS 2.0