"man kan inte alltid vara bäst på allt anna"

citerat; min kusin

Lycka till till mig imorgon är allt jag har att säga. Spanska nationella proven är inte att leka med.
pusss


'playing with mah webcam'

dear shadow alive and well, how can the body die

Gud måste verkligen inte vilja att jag köper skor. Jag utökade min samling i fredags (egentligen med två par, fast ett par fick jag av papi, hihi) och eftersom jag hade mina converse snörade med strumpor på orkade jag inte pröva den vänstra skon. Tror inte ni det blev då som förra gången jag inte prövade skorna i affären? Jo såklart. Den högra skon va ju såklart högre än den vänstra!
Det måste fan vara något fel på mina ben, eller på mitt huvud, eller så är det bara skorna.
Jag orkar inte åka och byta. Men jag måste ju..
det kostar att ha kul jämt, det kostar att ligga på sämst

Ibland orkar man ju bara inte. Därför är det bra att det finns dom som hjälper.Let's not spill the truth

Den här helgen har varit väldigt bra måste jag säga. I fredags va jag hos en kompis och hennes kompisar va där. Mycket trevligt. Igår va min vän mimmi hos mig och sov över. Hon berättade om all förberedelse inför hennes hemkomst från tyskland i sommar hem till kära sverige. Jag har saknat henne.

Jag har även beslutat mig för att ändå inte åka till england på språkresa. Jag känner inte att det kommer vara värt det kort sagt.
Det verkar som att det blir försöka hitta jobb (pallar egentligen inte), festivalerna putte i parken och arvika, snylta andras landstället i guess och bara chilla galet. Något händer väl. Det blir nog bra.


lyssna. det är jävligt bra.

övningsköra


jag vill se slagsmålsklubben live i sommaaar!


Spana in klassens mysiga blogg; nv1a, dåra

not knowing why but knowing what for

Att jag aldrig lär mig. Inte sätta sig vid datorn när klockan är över tiden-då-man-kan-sova-åtta-timmar-på-skoldag. Blä. Men jag har fört över new york bilderna från systemkameran..


den allra bästa bilden of course.
top of the rock med central park, väldigt suddigt i bakgrunden

övertaggat

ååångestångestångest. jag vill inte ha mer skola nu! det är för mycket och jag vill bara sitta i solen med en FET glass. fan va nice det skulle vara.. någon frivillig på att göra mina läxor? :) skulle inte tro det.

jag har kollat mer på detta med språkresa också. det va fullbokat på jerseyresan! så det blir nog torquay i england istället! blir nog fan bra. slipper jag tänka på att jag inte gör något i sommar. perfa.


det är nog ändå rätt okej där med. hehe

pretending I'm a superman

Idag skulle jag plugga hela dagen. Jag skull e göra hela spanska läxagrejen, men. såklart. så har jag glömt mina böcker! dingdingding, grattis anna. Men lite har jag fått gjort ändå.

Släkten var här, vi firade mamma, kusin och lillebror som nyligen fyllt år. Och så kollade vi på new york filmen.. fan va underbart, jag vill tillbaka..
Så var jag hos kajsa. Vilma var också där, och dom fick sina presenter (a)

Och så är det typ halv-bestämt nu att jag drar på språkresa i sommar! Till engelsk-franska ön jersey. fett kul. Är dock lite orolig över hur jag ska ha råd med denna sommar och om jag verkligen vill åka själv, till en värdfamilj.. man vet ju aldri hur sånt kan gå..times square, NY

han som tuggar med öppen mun dör

Nu är jag hemma igen! New York, New York.. Vad mer kan man säga än underbart? Fan vilken härlig stad. Jag älskar verkligen stockholm i sin storhet, men nyc är fan itne fel det heller.. Det är i alla fall precis så "fabulous" som alla säger att det är. Jag kan bara inte förstå att jag har varit där!
Men det har jag.. (a)
Och jag har shoppat.. hehe. Tur att jag sparade pengar kan man ju säga, haha.

Men nu är det dags att sova. Mitt jetlag säger att klockan är 4..


där sitter jag och chillar, kollar på gula taxibilar?

speedboats

Herregud imorgon är sista dagen innan jag åker. Hur ska jag hinna allt jag borde? Jag döööör. Tur att jag inte har massa läxor. Det hade fått mig på hjärtsnurp. haha..

Idag hade jag sån jävla otur. Jag och min kära vän johan att på 116 resp. 179 och båda bussarna skulle gå 19.18. Då skickar jag ett sms "tävla om vems buss som åker först?" precis när jag ser att han läser smset åker hans buss. Vilken röta.. Synd för mig!

(1 dag kvar hihi)


vem går eldvakt för dig?

Denna underbara sol. Jag är såå svensk, jag är ute i solen så fort den tittar fram efter vintermörkret. Men vem gör inte det?

Idag är det första april och jag har varit i full gång att luras minsann. Det är så sjukt kul bara.. Jag njuter (a) haha skadegläjde är den sanna gläjdjen, det är allt jag säger.

Nu är det fan inte många dagar till new york! :D torsdag, fredag och sen åker jag liksom! :O vad ska jag packa?


RSS 2.0